KOH LANTA

Att resa i Asien ar inte alltid sa latt, men som tur ar vanjer man sig. Resan till KOH LANTA gick ovanligt bra det tog bara 16 timmar istallet for 8 som da sa fran borjan. Men det ar bara att anpassa sig och ata sa fort man far chansen och forsoka ha humoret pa topp!




Den 17 Mars fyllde Rasmus 20 ar, vilket firades med min och Jonathans egenbyggda pannkakstarta. 20 Pockys och ett ljus! GRATTIS




Overallt pa on sprang de runt massa katter. Sjukt smala och de flesta gravida. Det har ar "mamma" som ar gravid som bodde pa var trapp.




Koh Lanta ar  Svenskarnas o! Galet mycket svenskar, svenska flaggor overallt. Ackliga semesterfamiljer med skrikande ungar och tontiga ungdomar. Men som tur ar hittade Rasmus, sist han var har- forra aret en avlagsen strand som ligger nastan langst ner pa on vid Waterfall Beach. Dar ar det nastan ode och helt underbart. Det finns en det konstiga och udda manniskor har men det far vi leva med. Men eftersom det ar ratt ode finns det heller inte mycket att gora. Dagarna gar mest at till att sola& bada samt spela Vollyboll :D








Efter att ha varit ute i over 100 dagar och fortfarande inte vandrat i jungeln pa riktigt bestammde vi oss att vandra till vattenfallet. Detta skulle antagligen ta oss en timme eftersom vattenfallet endast ligger 3 km ifran dar vi bodde. Men ajaj, det ar inte latt nar det ar svart. Vi hamnade typ i Tarzans hemtrakt dar vi fick kampa oss igenom galna jungel och slitna backar. Overallt prasslade det i buskarna vilket kanndes sadar med tanke pa hur mycket faliga ormar thailland har att erbjuda. Men det mesta prasslet var som tur odlor.
Efter att vi svettats galet och gatt igenom den lilla floden barfota kannde man sig tillslut som Mowgli. Men tanken av att fa dusha i ett vattenfall drev oss till att fortsatta vandringen. 
Men nar vi kom fram var vattenfallet saklart uttarkat.







Hej alla glada:)


Kommentarer

Lämna ett spår efter dig;

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0